Wie is Care4HR?

team care4hr.jpg
Care4HR staat voor het succesvol verbeteren van organisaties. Wij bieden helder advies op het gebied van Human Resources, verzorgen trainingen en nemen personeelszaken voor u uit handen. Ons doel is het verbeteren van uw organisatieprestaties en de groei van uw medewerkers.

harold van gerven.jpg


Harold van Gerven, senior HR adviseur, trainer
‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’


View my profile on LinkedIn

Ik ben ruim vijftien jaar actief in het Human Resources vakgebied en heeft werkervaring binnen verschillende branches. O.a. in de zakelijke dienstverlening, advocatuur, ICT, aviation, bank- en verzekeringswezen, verkooporganisaties en (broadcast) media. Mijn ervaring is breed, zowel op adviesvlak, het verzorgen van team trainingen als met het leidinggeven aan teams. Daarnaast heb ik ruime ervaring met ondernemingsraden, vakorganisaties, CAO-onderhandelingen, (internationale) HR-projecten en met fusies en overnames.
Ik ben een praktische gesprekspartner met een scherp oog voor zowel de menselijke als zakelijke belangen. Een echte generalist met bijzondere interesse in arbeidsvoorwaarden, performance management, organisatieveranderingen en management ontwikkeling.

Onze klantenportfeuille is zeer divers: van kleinere MKB'ers waar iedere euro telt tot zeer grote internationale spelers waar heel andere dilemma’s spelen. Dat houdt mij scherp en daagt me keer op keer uit adviezen te geven die zichtbaar bijdragen aan het succes en rendement van een onderneming. Het liefst werk ik in een omgeving met een internationaal tintje. Ik vind het iedere keer weer prachtig als een opdracht of project lukt en er weer een klant tevreden is. Dat geeft mij een enorme drive om iedere dag met frisse energie aan de slag te gaan.

Naast de tijd die ik aan mijn vrouw en twee jongens besteed hou ik van fitness, duiken, skiën, lezen en heb ik een fascinatie voor het maken van verre reizen en het kennismaken met andere culturen.

anissa oukhiar zw njr


Anissa Oukhiar, HR support
'If you have no critics, you'll likely have no success'  

 View my profile on LinkedIn

Werken bij Care4HR voelt als een thuis: een waardevol team, altijd ruimte voor ontwikkeling en een helder doel. Ruim anderhalf jaar geleden ging mijn afstudeerperiode voor mijn HBO bachelor van start. Deze vulde ik met een benchmark onderzoekstage bij Care4HR. Het doel: de impact van organisatie strategieën meten en vergelijken onder tandartspraktijken n.a.v. de invoering van de vrije tarieven in januari 2012.

De zorg en coaching tijdens mijn afstuderen heb ik als inspirerend ervaren. Exact dezelfde persoonlijke benadering als Care4HR haar klanten wil bieden. Dat sprak mij aan. Inmiddels ben ik succesvol afgestudeerd en op het ogenblik parttime werkzaam binnen het waardevolle Care4HR team. Momenteel studeer ik Organization Studies, een premaster aan de Universiteit van Tilburg.

monique heijtel.jpg


Monique Heijtel, fiscaal en juridisch adviseur, relatiebeheer
‘Geef elke dag het beste van jezelf’

View my profile on LinkedIn

Ik doorliep de studies fiscaal recht en arbeidsrecht en legde een goede basis bij één van de Big Four kantoren. Daarna ging ik bij een kleiner belastingadvieskantoor werken dat zich meer richtte op het MKB, een mooie bedrijfstak met ondernemers die hun eigen zaak runnen. Je weet voor wie je het doet.

Bij Care4Hr adviseer ik klanten op juridisch en fiscaal gebied. Over arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen en pensioenen. Mijn fiscale kennis is een goede aanvulling op onze HR-dienstverlening.
Ik ben geen adviseur die zware adviezen schrijft, maar help onze klanten persoonlijk. Dat contact geeft mij veel energie en voldoening.

Ik ben de trotse mama van twee kleine meiden. Bij Care4HR is het Nieuwe Werken mogelijk, wat werk en familymanagement combineren heel goed mogelijk maakt. Flexibiliteit geeft - hoe paradoxaal ook - enorme rust. Maar ik ben geen stilzitter, ook thuis vind ik het heerlijk om vrienden om me heen te hebben en leuke dingen te doen. Ik sport graag en volg momenteel een cursus Italiaans. Handig om in mijn favoriete vakantieland een overheerlijke lokale wijn en pasta te bestellen.

judith van eersel.jpg


Judith van Eersel, trainer en coach
‘Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang’

View my profile on LinkedIn

Ik werkte ruim tien jaar in diverse marketingfuncties toen ik na een sabbatical besloot mijn leven om te gooien. Ik heb altijd een passie gehad voor ontwikkelen en ik wilde graag mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Om dit goed te kunnen doen volgde ik een professionele trainersopleiding en sindsdien werk ik als trainer/coach.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen veel meer uit hun leven kunnen halen als ze even stil durven staan en de tijd nemen om na te denken over wie ze zijn en wat hun drijfveren en talenten zijn.

De projecten bij Care4HR zijn erg afwisselend: het ene moment geven we in India communicatie- en leiderschapstrainingen, het volgende moment werken we samen aan een verandertraject. Maar altijd staat de mens centraal.

Opladen na het werk doe ik door de natuur in te gaan en lekker te wandelen of hard te lopen. Daarnaast doe ik aan yoga en meditatie. Ik lees graag, vind reizen geweldig en vind het heerlijk om te koken.

helma stravers.jpg


Helma Stravers, trainer en coach
'Je kan de wind niet veranderen,
maar wel de zeilen'

Van oorsprong ben ik logopedist. Communiceren, zowel verbaal als non-verbaal, boeit mij. Aan de bedrijfsschool van Schouten en Nelissen volgde ik diverse trainingsmodules. En sinds 1998 geef ik trainingen en coach ik mensen op het gebied van presenteren, het versterken van persoonlijke uitstraling en effectief communiceren. Dit doe ik als freelancer voor diverse opdrachtgevers, waaronder Care4HR. De opdrachten voor Care4HR zijn uitdagend en divers.

Ik vind het belangrijk dat mensen zelf aan de slag gaan, ontdekken wat hun persoonlijke communicatiestijl is en hoe ze die kunnen benutten en versterken. Het begeleiden van mensen tijdens een training of coaching is iedere keer weer een uitdaging. Voor mij betekent leren vooral onderzoeken, ontdekken en doen.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ga ik graag de natuur in. Wandelen, zeilen en schaatsen. Daarnaast is toneelspelen een grote passie van mij. Ik geniet erg van het proces van spelen, het verwezenlijken van een boeiend theaterstuk en uiteindelijk het applaus.

katja valera holthus.jpg


Katja Valera Holthus, bedrijfsarts
'Gezonde mensen hebben duizend wensen,
zieke mensen hebben er maar één.'

View my profile on LinkedIn

Mijn achtergrond is internationaal: ik ben geboren in Duitsland, bezit de Duitse en Spaanse nationaliteit en woonde van mijn vijfde tot vijfentwintigste in Peru en Costa Rica. Na mijn afstuderen als arts in Costa Rica werkte ik twee jaar in Duitsland als medisch adviseur in een farmaceutische onderneming.

Mijn werk als bedrijfsarts bestaat uit het adviserenvan werkgevers en werknemers omtrent hun arbeidsomstandigheden, over hoe zij kunnen omgaan met ziekmeldingen en wat zij kunnen doen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Ik wil met mijn advies op een creatieve wijze bijdragenaan praktische oplossingen waar alle partijen achter staan. De dialoog tussen zieken en leidinggevenden vind ik in dit verband heel belangrijk en zal ik zeker bevorderen.

Ik vind mijn werk heel leuk, maar ik doe ook graag andere dingen, zoals tijd besteden aan familie, vrienden en huisdieren. Het liefst in combinatie met mijn hobby’s muziek (zang, gitaar, piano) en het maken van boswandelingen, hardlopen, fitnessen, tennissen en golfen. Als ik een enkele keer tuinier, dan vind ik het heerlijk om daarbij na te denken.Vragen? Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.Volg Care4HR op LinkedIn:


                                    Care4HR, because we care!


Training leidinggeven op 15 mei a.s. van start - Meld je nu aan!

15 mei a.s. gaat de training Praktisch Leidinggeven weer van start! 

Ontdek in deze training bestaande uit 5 modules je eigen leiderschapskwaliteiten, hoe je medewerkers motiveert en op een constructieve wijze gedrag bijstuurt. We maken je bewust van de kracht om écht contact met je medewerkers te maken. Daarbij gebruiken we o.a. de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Haal meer uit jezelf én je medewerkers en meld je vandaag nog aan! Meer informatie

 

NIEUWSFLITS - pensioen en ziektewet

Zijn de gevolgen voor de modernisering van de ziektewet (BEZAVA) en de wijzigingen op pensioengebied voor u onduidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie om vervolgens de mogelijkheden die u kunt nemen te bespreken. 
Klik voor contact…

 

U betaalt te veel voor salarisadministratie en personeelszaken

Ervaring leert ons dat doorsnee accountantskantoren en traditionele salarisverwerkers vaak hoge kosten in rekening brengen voor slechts uw maandelijkse salarisverwerking, zonder oog te hebben voor de personele zaken binnen uw organisatie. Dat is jammer want er valt op dit terrein nog een flinke winst te behalen. Lees verder