Training en coaching

Wij helpen leidinggevenden om op een natuurlijke wijze leiding te geven en hun doelen te realiseren. Uw doelen en kernwaarden staan daarom altijd in onze trainingen centraal. Hieronder een overzicht van ons aanbod. Klik op de training voor meer informatie.

Praktisch leidinggeven

Na het volgen van deze training weet u precies wat er van u verwacht wordt. U kunt op een natuurlijke wijze gezag opbouwen bij uw medewerkers, ze motiveren en waar nodig bijsturen in hun gedrag. U kunt omgaan met de spanning en emotie die bij uw nieuwe rol horen. 
Duur: leergang van 5 dagen
Kosten: 2.095,- EUR excl. BTW

Of losse modules leidinggeven:

 

Aansturen van teams

Leer in een dag je stijl van leidinggeven aan uw medewerkers en situatie aan te passen.

Duur: 1 dag

Kosten: 495,- EUR excl. BTW

 

Motiveren en functioneren

Is de motivatie van medewerkers ongrijpbaar? Leer in een dag hoe u op een succesvolle wijze uw medewerkers motiveert.  

Duur: 1 dag
Kosten: 495,- EUR excl. BTW

 

Beoordelen en ontwikkelen

Volg prestaties en maak afspraken over de benodigde ontwikkeling. Leer in een dag hoe u de ontwikkeling van uw medewerkers stimuleert.

Duur: 1 dag
Kosten: 495,- EUR excl. BTW per module

Sterke teams in klantgerichtheid, commercie of samenwerken

Wilt u als team beter samenwerken, klantgerichter werken of alle commerciële mogelijkheden benutten? Wij laten u en uw team in twee dagen een ontwikkeling doormaken die zich direct in een positief resultaat vertaalt.   

Duur: min. 2 dagen,

Kosten: een groepstraining van 5-15 personen is mogelijk vanaf EUR 2.750,- excl. BTW.

 

Effectief presenteren

Leer om op een boeiende en authentieke wijze een presentatie te houden die indruk maakt.

Duur: 2 dagen

Kosten EUR 595,- per deelnemer excl. BTW

 

Wilt u een training binnenshuis of het programma naar eigen smaak aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Trainingen
Wij halen het beste in onze deelnemers naar boven. Onze trainers zijn ervaren, gedreven en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. De trainingen kenmerken zich door een praktische aanpak: het geleerde kan dezelfde dag nog in praktijk worden gebracht en hebben daardoor een hoog rendement.

Care4HR traint nationale en internationale organisaties in Nederland en buitenland (o.a. EU, Singapore en India). Al onze trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Incompany

Wilt u een training die op uw bedrijf wordt gegeven? Dat kan! Desgewenst maken we het programma op maat om op de specifieke behoefte van uw organisatie en mensen in te spelen.

Vul voor meer informatie het contactformulier in. 

bel me svp.jpgschrijf me in.jpg


Care4HR
, because we care!

Training leidinggeven op 15 mei a.s. van start - Meld je nu aan!

15 mei a.s. gaat de training Praktisch Leidinggeven weer van start! 

Ontdek in deze training bestaande uit 5 modules je eigen leiderschapskwaliteiten, hoe je medewerkers motiveert en op een constructieve wijze gedrag bijstuurt. We maken je bewust van de kracht om écht contact met je medewerkers te maken. Daarbij gebruiken we o.a. de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Haal meer uit jezelf én je medewerkers en meld je vandaag nog aan! Meer informatie

 

NIEUWSFLITS - pensioen en ziektewet

Zijn de gevolgen voor de modernisering van de ziektewet (BEZAVA) en de wijzigingen op pensioengebied voor u onduidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie om vervolgens de mogelijkheden die u kunt nemen te bespreken. 
Klik voor contact…

 

U betaalt te veel voor salarisadministratie en personeelszaken

Ervaring leert ons dat doorsnee accountantskantoren en traditionele salarisverwerkers vaak hoge kosten in rekening brengen voor slechts uw maandelijkse salarisverwerking, zonder oog te hebben voor de personele zaken binnen uw organisatie. Dat is jammer want er valt op dit terrein nog een flinke winst te behalen. Lees verder