Salarisadministratie en HR voor MKB

Care4HR verzorgt de salarisadministratie en personeelszaken voor ondernemingen en geeft fiscaal en juridisch advies. Hierdoor bieden wij continuïteit, behaalt u sneller uw bedrijfsdoelstellingen en zorgen wij voor een flinke besparing in tijd en kosten. 

Weten waar u aan toe bent
Ondernemers dragen personele taken vaak over aan medewerkers met een administratieve of office management achtergrond. Deze worden dan geconfronteerd met vragen over salarisadministratie, personeelszaken, arbeidsjuridisch en/of fiscaal vlak die vaak veel tijd in beslag nemen. Hierdoor blijven veel mogelijkheden onbenut. Dat is jammer, want medewerkers willen graag weten waar ze aan toe zijn. En u toch ook?

Onze dienstverleningspakketten
Wij bieden twee dienstverleningpakketten aan tegen competitieve tarieven. Zo kunt u het pakket kiezen dat het beste aansluit op uw wensen:
Salaris+
Salaris+personeelsadvies

Care4HR online, uw online HR adviseur
Care4HR online is 24/7 paraat en begeleidt u persoonlijk bij alle zaken rondom uw personeel. Klik hier voor aanvullende informatie over de mogelijkheden van deze moderne tool die ook voor uw medewerkers toegankelijk is. Nu ook met App!


Is uw organisatie toe aan een frisse wind op personeelszaken gebied? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

 voor de mondzorg bel me voor mkbCare4HR, because we care!

Training leidinggeven op 15 mei a.s. van start - Meld je nu aan!

15 mei a.s. gaat de training Praktisch Leidinggeven weer van start! 

Ontdek in deze training bestaande uit 5 modules je eigen leiderschapskwaliteiten, hoe je medewerkers motiveert en op een constructieve wijze gedrag bijstuurt. We maken je bewust van de kracht om écht contact met je medewerkers te maken. Daarbij gebruiken we o.a. de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Haal meer uit jezelf én je medewerkers en meld je vandaag nog aan! Meer informatie

 

NIEUWSFLITS - pensioen en ziektewet

Zijn de gevolgen voor de modernisering van de ziektewet (BEZAVA) en de wijzigingen op pensioengebied voor u onduidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie om vervolgens de mogelijkheden die u kunt nemen te bespreken. 
Klik voor contact…

 

U betaalt te veel voor salarisadministratie en personeelszaken

Ervaring leert ons dat doorsnee accountantskantoren en traditionele salarisverwerkers vaak hoge kosten in rekening brengen voor slechts uw maandelijkse salarisverwerking, zonder oog te hebben voor de personele zaken binnen uw organisatie. Dat is jammer want er valt op dit terrein nog een flinke winst te behalen. Lees verder