Care4HR en de media

Online publicaties:

Personeelsbeleid voor de zorgprof door Care4HR
Zorgondernemers, zoals tandartspraktijken, kunnen het nodige verbeteren in hun personeelsbeleid. Dit blijkt uit een onderzoek dat Care4HR samen met Anissa Oukhiar van de Hogeschool Utrecht onder tandartspraktijken heeft gehouden.

Arts en Auto, een uitgave van de VvAA, oktober 2012 


Een wandeling in Utrecht met Harold van Gerven, Care4HR
Care4HR helpt organisaties beter presteren, door het ontzorgen van de personeels-en salarisadministratie en de ontwikkeling van medewerkers.

De Utrechtse Internet Courant, augustus 2012 

 

Het nieuwe werken, het nieuwe leidinggeven

Thuiswerken, verregaande digitalisering, flexplekken: Het Nieuwe Werken vraagt om ander leiderschap. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor een andere manier van leidinggeven. Door medewerkers actief te betrekken bij het realiseren van gestelde doelen bijvoorbeeld. De do’s en don’ts bij het stellen van doelen binnen uw organisatie.

Managers Online, juni 2012 

 

Beschouw collega’s als vrienden en familie

Relaties vragen om onderhoud. Besteed je geen aandacht aan je partner of familieleden, dan loopt de relatie in het slechtste geval op de klippen. Maar hoe zit het met de relatie met je collega’s? Harold van Gerven beschrijft het belang van relatieonderhoud op het werk en mentale vitaliteit.

Management Team, mei 2012 

 

Mentale vitaliteit, de kracht van aandacht voor collega’s

Relaties vragen om onderhoud. Besteed je geen aandacht aan je partner of familieleden, dan loopt de relatie in het slechtste geval op de klippen. Maar hoe zit het met de relatie met je collega’s? Podiumauteur Harold van Gerven beschrijft het belang van relatieonderhoud op het werk en mentale vitaliteit.

Managersonline, april 2012 

 

Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Leiden

Veel organisaties die Het Nieuwe Werken (HNW) invoeren creëren open ruimtes, richten flexplekken in en passen de ICT-infrastructuur aan. Zijn ze er dan klaar voor? Nee. HNW vereist meer inspanning, het vraagt ook om ‘Het Nieuwe Leiden’. Tips en trucs.

Managers Online, mei 2011


Nooit meer in de file, nooit meer te laat, altijd productief

Werknemers die in hun achtertuin rapporten schrijven of in de trein conference calls voeren, het klinkt idyllisch, maar het kan. Medewerkers die zelf hun werktijden bepalen of buiten de spits reizen, ook allemaal mogelijk. Het Nieuwe Werken wint terrein. En dat is gunstig voor de mobiliteit.

Managers Online, februari 2011 

'In de wolken' met het Nieuwe Werken
Het nieuwe werken, het is hip, groen, goedkoop en goed voor de balans tussen werk en privé. Maar het staat nog in de kinderschoenen. Bij de inzet van eHRM wordt bijvoorbeeld nog maar weinig gebruik gemaakt van 'cloud computing'. Terwijl dit juist een uitkomst is voor het Nieuwe Werken.
Computable, december 2010

Zakendoen in India: 4 tips
De Indiase zakenwereld is verwesterd. Hoogopgeleide Indiërs spreken goed Engels door studie of tijdelijk werk in het buitenland. Toch blijken er in de samenwerking nogal wat obstakels. Met deze vier tips verloopt de communicatie geolied.
Sprout, maart 2010 

De computer die 'nee' zegt
Wat zou het soms heerlijk zijn om net als Carol Beer uit 'Little Britain' je computer te gebruiken om vragen van medewerkers te beantwoorden. Maar dan wel met antwoorden die mederwerkers inspireren. Helaas steekt het motiveren van mensen lastiger in elkaar. Je moet er tijd in investeren.

Computable, maart 2010


Zakendoen in India
Gaat u binnenkort naar India om daar zaken te doen? Met de vier tips van Harold van Gerven maakt u geen naïeve beginnersfouten. En loopt de communicatie gesmeerd.
Management Team, maart 2010

Een standaard voor eHRM
Toegenomen filedruk, tolpoortjes, hoge brandstofprijzen, virussen en grieppandemieën dwingen organisaties om slimmer te werken. e-HRM heeft de toekomst, maar voordat het massaal zijn intrede doet moet er nog wel wat gebeuren.
Computable, september 2009

Wees uw inkoop de baas
Uit inkoopoverwegingen kiezen steeds meer organisaties ervoor met een aantal 'preferred suppliers' afspraken te maken. Dit artikel gaat dieper in op bedrijfsopleidingen en trainingen en het spanningsveld tussen Human Resources, Management Development en de afdeling inkoop bij deze trajecten.
Managers Online, mei 2009

pdf:


"Computer says no"
Website Care4HR, april 2010

Care4HR neemt uw personele zorgen uithanden
Top 25 bedrijven provincie Utrecht, april 2009

Inkoop de baas
BAAZ, februari 2009


                                        Care4HR, because we care!

Training leidinggeven op 15 mei a.s. van start - Meld je nu aan!

15 mei a.s. gaat de training Praktisch Leidinggeven weer van start! 

Ontdek in deze training bestaande uit 5 modules je eigen leiderschapskwaliteiten, hoe je medewerkers motiveert en op een constructieve wijze gedrag bijstuurt. We maken je bewust van de kracht om écht contact met je medewerkers te maken. Daarbij gebruiken we o.a. de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Haal meer uit jezelf én je medewerkers en meld je vandaag nog aan! Meer informatie

 

NIEUWSFLITS - pensioen en ziektewet

Zijn de gevolgen voor de modernisering van de ziektewet (BEZAVA) en de wijzigingen op pensioengebied voor u onduidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie om vervolgens de mogelijkheden die u kunt nemen te bespreken. 
Klik voor contact…

 

U betaalt te veel voor salarisadministratie en personeelszaken

Ervaring leert ons dat doorsnee accountantskantoren en traditionele salarisverwerkers vaak hoge kosten in rekening brengen voor slechts uw maandelijkse salarisverwerking, zonder oog te hebben voor de personele zaken binnen uw organisatie. Dat is jammer want er valt op dit terrein nog een flinke winst te behalen. Lees verder