Care4HR en social responsibility

Care4HR verzorgt o.a. development trajecten, trainingen en geeft Human Resources-advies aan een aantal Indiase luchthavens. Dit doen wij in samenwerking met ACTM, een airport-adviesorganisatie uit Singapore. Wij voelen ons bevoorrecht dat we deze boeiende ontwikkel- en adviestrajecten mogen verzorgen, samenwerken met enorm gemotiveerde medewerkers en zo een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de luchthavens en India.

Investment in Man
Om iets terug te doen voor de minder kansrijke Indiase bevolking, steunt Care4HR de kleinschalige hulporganisatie ‘Investment in Man’.
IIM is een NGO gerund door vrijwilligers die werken aan diverse projecten. Zoals het kinderdorp ‘Balsadan’ dat onderdak biedt aan weeskinderen en kinderen die door hun ouders zijn verlaten. Balsadan bestaat uit vier huisjes waarin zes tot acht kinderen wonen, samen met een ‘moeder’. Deze moeders zijn alleenstaande vrouwen die in India een moeilijk bestaan hebben. Samen met de kinderen vormen zij een gezin.
Balsadan besteedt veel aandacht aan onderwijs voor de kinderen en biedt hen weer een toekomst. 
foto_kindergarten.jpg                               iim_kinderen.jpg 

Andere projecten van Investment in Man zijn de ‘Balwadies’ waar jonge gehandicapte kinderen en kinderen met een zwakke intelligentie onderwijs kunnen volgen. Het project is verspreid over acht dorpen. Voor de kinderen uit de rosse buurt van de stad Pune heeft IIM een scholingsproject opgezet.
Verder onderwijst IIM jonge kansarme moeders over gezondheid, hygiëne, anticonceptie en maakt hen bewust dat ze als jonge moeder wel degelijk mogelijkheden als vrouw binnen de Indiase maatschappij hebben.

Bent u geraakt door bovenstaande projecten en wilt u iets bijdragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: 030-7551517.
Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor de flyer (Engelstalig) of kijk op de website http://www.iimtrust.org/.

balsadan.jpg

Care4HR, because we care!

Training leidinggeven op 15 mei a.s. van start - Meld je nu aan!

15 mei a.s. gaat de training Praktisch Leidinggeven weer van start! 

Ontdek in deze training bestaande uit 5 modules je eigen leiderschapskwaliteiten, hoe je medewerkers motiveert en op een constructieve wijze gedrag bijstuurt. We maken je bewust van de kracht om écht contact met je medewerkers te maken. Daarbij gebruiken we o.a. de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Haal meer uit jezelf én je medewerkers en meld je vandaag nog aan! Meer informatie

 

NIEUWSFLITS - pensioen en ziektewet

Zijn de gevolgen voor de modernisering van de ziektewet (BEZAVA) en de wijzigingen op pensioengebied voor u onduidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie om vervolgens de mogelijkheden die u kunt nemen te bespreken. 
Klik voor contact…

 

U betaalt te veel voor salarisadministratie en personeelszaken

Ervaring leert ons dat doorsnee accountantskantoren en traditionele salarisverwerkers vaak hoge kosten in rekening brengen voor slechts uw maandelijkse salarisverwerking, zonder oog te hebben voor de personele zaken binnen uw organisatie. Dat is jammer want er valt op dit terrein nog een flinke winst te behalen. Lees verder